våren är härtjo
love sov här i natt, det var mysigt. när vi vaknade så såg vi att mischo erban (nuvarande officiell världsrekordtagare i hastighet) hade gillat vår nya film på facebook. We were stoked.
Amerikanska pannkakor med sirap till frukost, hittade en HD kamera i skogarderoben, flera timmars riktig åkning vid glasan, man tror att dagen inte kan förstöras men sen ser man att det är religionsprov på tisdag. röta.


Tagga fest eller häst?

Tjenare alla monster diggare! Igår va det fredag och ni vet va de bettyder? feeeeesssst! Vi va hemma oss en tjej i min klass, hon på bor mellan medis och skanstull så de väldigt nära för mig. Innan på dagen när jag sluta skolan drog jag till kahalani för att köpa en bromssula av ab. väll på kahalani möte jag svampen och erik också, efter jag och erik hade köpt varsin sula bestämde vi oss för att dra och donka. Efter jag hade lämnat grabbarna och åkt bestämde jag mig för att dra till christin där hon och emilia va och gjorde sig snygga iför festen. Hemma hos christin möte jag hennes faster nånting, kommer inte riktigt igåh haha. Hon va trevlig och från skåne. Emilia och christin va sega som vanligt men vi kom iväg i tid. Vid skanstull skulle vi möta upp petter emilias kompis och oliva och company. När vi om till festen va de några där som satt och snacka. Eddie och William hade förkrökat i fyra timmar på nån krog så dom va ganska fulla reddan när vi kom haha. Jag hade trevligt under kvällen, vi tagga till dubstep och andra nice låtar. Vi drog typ därifrån vid halv 2 så dom andra inte misade sista pändeltåget.
Tack och hej leverpastej!

det gångna året.Long time no see bitches

Förlåt för dålig uppdatering. Har varit upptagen det senaste året. Nä jag skojar, har bara inte haft någon lust!
Ska iaf försöka börja blogga lite då och då igen. Kanske får jag med mig lovilish också!

Sitter här och väntar på att marcus ska komma. Vi ska försöka hitta något roligt att göra, kanske åka och mysa med henock eller bara göra ingenting.

Som kompensation för vårt dåliga bloggande så lägger jag snart ut massa bilder från 2010 - 2011.


ses.


RSS 2.0