julafton för i helvete!!

idag var de julafton! de var awesome...
först så kom love och hans familj hem till mig för julfrukost och presentöppning, jag fick en ny bräda, nya truckar o lite andra grejor ;) sen så skulle love hem så då fick vi vara hemma lite men sen skulle vi till love på middag och kalle anka :D som vanligt så kunde loves farsa garp alla repliker, de var fett najs. sen körde jag, love, dante o johan kurragömma i källaren en stund men när vi va där nere så hann tomten komma så då sprang vi upp för att få fler presenter. tomten e garp som alltid spelar full och fett rolig, de tog typ en halvtimme för att han va så seg. sen gick vi upp o kollade på sagan om ringen 2 fast vi skulle typ dra på en gång och mamma o pappa var asfulla så de var fett pinsamt på tunnelbanan -.-

end of transmission  /jakob


<3

god jul!


om 10 minuter smäller det!

hej snart är det julafton! yesyesyesyesyesyes!
goood juuul! otto <3

snart jul!

hey guys!
idag så gick jag upp typ 11 för att jag skulle skotta hemma hos min farmor, jag kollade lite på american pie och käkade mackor. sen väckte jag min brorsa och så stack vi typ klockan 1, på vägen så puttade min brorsa mig ner i snön så jag blev asblöt :( fast vi var typ fett nära min farmor. först så fick vi lite pepparkakor och julmust sen skulle vi skotta hennes veranda, de tog typ 20 minuter. när vi gick in igen så kollade vi på MTV, sen bjöd hon på lunch (pasta med prinskorv och köttbullar) de var fett gott, vid våra tallrikar så låg de 150 spänn var (!) för skottningen så gav hon oss 150 spänn var!! vi blev skitglada. sen stack jag hem och kalle stack till stan o köpte julklappar. när jag var hemma så la ja mig i soffan o kollade på simpsons, scrubs och nu how i met your mother. imorrn så ska de komma städare hit klockan 7 på morgonen så jag e tvungen o sova hos ngn men ingen e hemma elr kan så jag frågade linn men hon bor i aspudden så jag orkade inte ;P. nu ska jag göra något :)

dan före dan före dopparedan!

tack och hej för jakob!

hm... I don't know...

hej alla glada läsare, idag hade Jakob och Arthur sovit hos mig. vi vaknade vid 12( jag vaknade lite tidigare så jag gick in på datan). när vi skulle äta frukost så upptäckte vi att de knappt fans någon så vi åt några rostade mackor och tacos bröd med smält ost. vid halv 3 skulle jag klippa mig så då behövde alla gå. jag klippte mig på tonie and guy, de blev riktigt bra. efter det åkte jag hem och lyssnade på ebba grön, nationalteatern och billie the vision and the dancers. imorgon kommer pappa hem så Moa och jag ska städa tills dess, de kommer bli jobbigt. nu sitter jag och kollar på rambo (jag vet inte varför).
ha det bäst! kaptenotto

pizzaday!!

tja! jakob här ;)
idag så gick jag upp typ 11 (tidigt jag vet) och käkade frukost, sen så tvingade morsan mig att städa mitt rum inför julafton (!). sen ringde jag love o frågade om vi skulle kolla på bio men de gick ingen bra så jag love ochh arthur drog o klättrade istället. sen var det ff hemma hos loves farsa och jag hade fått fett mycke pengar av morsan så vi köpte två pizzor, 3 läsk, 1 cheezeball påse och hyrde "supersugen". nu sitter ja här i loves soffa och väntar på att våra pizzor ska bli uppvärmda efter en dödsmarsch i snön och skriver på världens jobbigaste minidator ( btw de här har tagit en halvtimme o skriva :(.
vi skriver varannan dag i bloggen o nu e de jag som skriver så imorrn blir de love som skriver ;D
jakob out

random pics...

lussekattcattsin motionsnowman

not so much...

hejhej! idag kläde jag grannen med min familj. vi åt lussebuller drack glög och julmust. efter det backa jag och moa lite till julbordet. ikväll tänkte jag kolla på nån film på tv och ha lite mys.

ha en bra kväll!

Tjo everybody!

this day shall be remembered... the day we started this blogg...
love och jag har gjort en random blogg! vi skriver om vårat bästaste liv <3
JUL LOV! Idag va det skolavslutningl, vi fick våra betyg (dom hade blivit bättre). efter vi hade slutat skolan åkte vi pulka vid jakob. vi hade med oss en snowskate de va grymt. i backen hitta vi ett hopp där vi stannade och körde (vi ägde sönder!) sen va vi så kalla så vi nästan dog på vägen hem. väl hemma gjorde vi varm chocklad och tog ett fotbad och one thing led to another och vi tog ett bad (med kläder). till middag åt vi pommes och korv fett gott.
Love blev helt crazy när jag smutsade ner hans mobil så vi typ brottades i en halvtimme, jag skadade ryggen så jag kan inte ligga ner. 2+5=75-3*7=338 you read me? no ofcourse you dont, I'm not a book.

GOD NATT OCH SOV GOTT!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0